divendres, 28 d’octubre del 2016

Inkscape

L'Inkscape és un programa gratuït on es pot crear logotips, esborranys, gràfics, etc.
Les opcions que té són que pots fer línies com vulguis i modificar-les per fer-li la forma que vulguis, pots pintar, difuminar, degradar els objectes que hagis creat, o sigui, que tens la llibertat per crear el que vulguis.

Ara us mostraré 5 figures que he fet amb l'Inkscape:

1. El gerro




Aquesta figura és un gerro que he fet utilitzant les corbes de Bézier i amb els nodes li he fet forma. Després l'he pintat i he fet un degradat.









2. La papallona




Aquesta figura és un papallona i l'he fet utilitzant l'eina de fer el·lipses. He anat duplicant la el·lipse varies vegades fins formar l'ala de la papallona i després les he pintat de forma que es veiés un degradat.







3. L'estructura




Aquesta figura l'he fet utilitzant l'eina de fer rectangles i quadrats, els he anat sobreposant l'un a l'altre i els he canviat de mida. Per últim he anat pintant de color més fosc a més clar.







4. La fulla


Aquesta figura és una fulla que he fet amb les corbes de bézier i modificant els nodes per fer-li forma. He fet cada part de la fulla en separat i després les he unit. Seguidament l'he pintat amb un degradat. Dins de la fulla he afegit un espiral, una gota amb l'eina de fer el·lipses i un rectangle.


Títol:





Aquest és el títol que he creat. Primer he escrit el text i he escollit el tipus de lletra que m'ha agradat més. Després he pintat l'interior de les lletres i he fet un degradat. Llavors per fer-li una sombra he copiat el mateix text, l'he cambiat de color i l'he colocat de manera que sembli la sombra.

Logotip:













El meu logotip l'he començat fent un cercle i l'he afegit una sombra per fer-li més volum. Dins he fet l'inicial del meu nom amb la forma d'una nota, ja que m'agrada molt la música i l'he pintat. Després l'he afegit dos notes més.

Fons:














Al fons he fet un rectangle i l'he pintat de color blau, després he fet uns cercles de diferent tamany i els he afegit un degradat que dóna la sensació que desapareixen amb el fons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada